Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενέργεια: Ο Κύρτσος κατηγορεί τον Μητσοτάκη ως ιθύνοντα νου της καταλήστευσης των καταναλωτών

Ενέργεια: Ο Κύρτσος κατηγορεί τον Μητσοτάκη ως ιθύνοντα νου της καταλήστευσης των καταναλωτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρίβεια, Γιώργος Κύρτσος, Ενέργεια, Ευρωβουλευτές, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Ηλεκτρισμός, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Με νέες αναρτήσεις του ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, που διαγράφηκε πρόσφατα από τη ΝΔ με εντολή του πρωθυπουργού, κάνει λόγο για «κλεπτοκρατική ολιγαρχία» – «Αφωνία» από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ως τον ιθύνοντα νου ενός κυκλώματος καταλήστευσης των καταναλωτών της χώρας παρουσιάζει ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος τον πρωθυπουργό με νεότερες αναρτήσεις του, σε σχέση με τις οποίες το Μέγαρο Μαξίμου επιλέγει ξανά να κάνει σαν «να μην άκουσε, να μην είδε και να μη γνωρίζει».

Οι βαρύτατες καταγγελίες από τον πρώην γενικό διευθυντή της εφημερίδας, «Ελεύθερος Τύπος», σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ευρωβουλευτής που διαγράφηκε πρόσφατα από τη ΝΔ, μετά την επί σειρά μηνών έντονη κριτική στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και των ατόμων του στενού περιβάλλοντός του, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα «ουρανοκατέβατα» κέρδη στην ενέργεια, είναι στημένα από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και το λόμπι.

«Δημιουργείται», υποστηρίζει ο κ. Κύρτσος, «κλεπτοκρατική ολιγαρχία».

«Η νέα αύξηση στα σταθερά τιμολόγια 500.000 νοικοκυριών και επιχειρήσεων κατά 36%, επιβεβαιώνει ότι η κερδοσκοπία στην ενέργεια οργανώνεται από την κυβέρνηση», αναφέρει ο ευρωβουλευτής.

«Ο Μητσοτάκης φλυαρεί, οι άλλοι εισπράττουν. Μοιρασμένοι ρόλοι», υποστηρίζει ο κ. Κύρτσος, τονίζοντας ότι είναι «χωρίς προηγούμενο η μεταφορά εισοδήματος από τον λαό στο λόμπι».

Τα επίμαχα tweets Κύρτσου κατά Μητσοτάκη

Σχετικά άρθρα