Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να μαζέψει τα «κοράκια» της αγοράς ενέργειας

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να μαζέψει τα «κοράκια» της αγοράς ενέργειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρίβεια, Ενέργεια, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Ο κ. Μητσοτάκης μήνες πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία ήταν αυτός που είχε αρχίσει να στέλνει φουσκωμένους λογαριασμούς στους πολίτες, λόγω της πολιτικής του στην ενέργεια», αναφέρει σε δήλωση του ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «ζει σε έναν άλλον κόσμο» και πως «βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και σύντομα θα το καταλάβει και ο ίδιος».

Ειδικότερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης «ήταν αυτός που σύνδεσε απόλυτα την Ελλάδα με σκανδαλώδη τρόπο με το ρωσικό φυσικό αέριο.

»Ήταν αυτός που αποφάσισε τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και τώρα σπεύδει να την πάρει πίσω.

»Είναι αυτός που ακόμα και σήμερα αρνείται να μαζέψει τα “κοράκια” της αγοράς ενέργειας που διαλύουν καθημερινά νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

Ο κ. Ηλιόπουλος υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για να εμποδίσει τη μεγαλύτερη μείωση εισοδημάτων μέσω λογαριασμών, η οποία ξεπερνάει σε βιαιότητα ακόμα και την περίοδο της οικονομικής κρίσης, τότε που ξανά το κόμμα του κυβερνούσε».

Σχολιάζει πως «αντί να κάνει αυτοκριτική, τον έχουμε ακούσει να του φταίει η αντιπολίτευση, να του φταίνε οι ίδιοι οι πολίτες και, σήμερα τον ακούσαμε να του φταίει η ΕΕ και… ο λαϊκισμός».

Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι μιλά για λαϊκισμό «ο άνθρωπος που δεν έχει βγάλει ακόμα την περικεφαλαία των Πρεσπών και δεν τολμάει να φέρει τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία για ψήφιση στη Βουλή».

Καταληκτικά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης ζει σε έναν άλλον κόσμο, δικό του, με συνεργάτες που του λένε πως μπορεί να συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πάντες για τα πάντα χωρίς κόστος.

»Αλλά η αλήθεια είναι άλλη: βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και σύντομα θα το καταλάβει και ο ίδιος».

Σχετικά άρθρα