Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας σε Ανδρουλάκη: «Έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες» ό,τι κάνατε στη Μαριούπολη

Τσίπρας σε Ανδρουλάκη: «Έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες» ό,τι κάνατε στη Μαριούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Διπλωματικό Σώμα, Ελληνική Ομογένεια, Ελληνικό Προξενείο Μαριούπολης, Μανώλης Ανδρουλάκης, Μαριούπολη, Ουκρανία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του μεγαλύτερου κόμματος της δημοκρατικής παράταξης, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με τον γενικό μας πρόξενο στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του στο Facebook, συνεχάρη τον Έλληνα διπλωμάτη για την απόφασή του να παραμείνει στην πολιορκημένη πόλη, στο πλευρό της ελληνικής μειονότητας.

Η στάση του όπως και όλων των στελεχών της ελληνικής διπλωματικής αποστολής, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, «έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες».

Δείτε τι έγραψε:

«Συνάντησα τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, στον οποίο έδωσα συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε με αυταπάρνηση προκειμένου να στηρίξει την ομογένειά μας εν μέσω του βομβαρδισμού της πόλης από την Ρωσία.

»Η στάση του, όπως και η προσπάθεια που καταβάλλουν όλα τα στελέχη του Γενικού Προξενείου Οδησσού για να στηρίξουν την εκεί ομογένεια όσο εντείνεται η ρωσική εισβολή, έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες».

Σχετικά άρθρα