Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Ο Σαμαράς είναι συνήγορος των κακουργημάτων του ΠΑΣΟΚ

Καμμένος: Ο Σαμαράς είναι συνήγορος των κακουργημάτων του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας, Γιώργος Καρατζαφέρης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Πάνος Καμμένος,

Δριμύτατη επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στον Γιώργο Καρατζαφέρη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ο κ. Σαμαράς έχει μετατρέψει τον ρόλο του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας σε συνήγορο υπεράσπισης των κακουργημάτων του ΠΑΣΟΚ. Υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Στουρνάρα, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον υπόδικο Γεωργίου για το θέμα της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων της χώρας κόντρα στη θέση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή. Ο κ. Βενιζέλος με τη συμφωνία που έκανε με τον κ. Σάφα και η οποία απέτυχε, ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο έναντι των επιχειρηματιών που κατείχαν τα ναυπηγεία. Αντί να οδηγήσει σε Εξεταστική Επιτροπή και σε Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βενιζέλο, ο κ. Σαμαράς «άδειασε» όλη την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας μέχρι σήμερα και προσπάθησε να «ξεπλύνει» τον κυβερνητικό του εταίρο, θέλω να είμαστε σαφείς εμείς θα οδηγήσουμε στο Ειδικό Δικαστήριο και τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο. Ο κ. Σαμαράς αυτή τη στιγμή είναι υπόδικος για υπόθαλψη των εγκλημάτων του ΠΑΣΟΚ πολιτικά και ποινικά», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Στην ερώτηση αν σκοπεύει να καλέσει σε συνεργασία τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο κ.Καμμένος απάντησε :

«Όχι, ο κ. Καρατζαφέρης αποτελεί το άκρο με το οποίο εμείς δεν συνεργαζόμαστε. Ο κ. Καρατζαφέρης έδωσε το now how του ΛΑΟΣ στον κ. Σαμαρά. Αυτήν τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία έχει μετατραπεί σε ένα κόμμα όπου η ηγεσία είναι τα στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης και τα στελέχη του, τα στελέχη της ΕΠΕΝ και του ΛΑΟΣ».

Σχετικά άρθρα