Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπονομευτής

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπονομευτής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την έξοδο από το μνημόνιο, δήλωσε ότι “μετά τη δεινή ήττα του στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την πανωλεθρία του”.

Στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αναγνωρίζει ΄καμία από τις συμφωνίες που υπογράφει η κυβέρνηση η Σοφία Βούλτεψη σημείωσε ότι “Ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν έπεισε κανέναν για το …«πρόγραμμά» του, αλλά σκόρπισε την ανησυχία στους πολίτες για τις πραγματικές προθέσεις του. Και καθώς η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και σήμερα την απειλητικά υπονομευτική τακτική του”.

“Δεν περίμεναν τουλάχιστον να επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο κ. Σταθάκης, όπου έλαβε μέρος στο (κεκλεισμένων των θυρών) συνέδριο της Bank of America και της Merrill Lynch, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας; Δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν τα μαντάτα από την «κοιλιά του κήτους»;” κατέληξε η Σοφία Βούλτεψη.

Σχετικά άρθρα