Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιόπουλος: Όταν ο Τσίπρας απέλαυνε Ρώσους «διπλωμάτες» ο Μητσοτάκης διαδήλωνε

Ηλιόπουλος: Όταν ο Τσίπρας απέλαυνε Ρώσους «διπλωμάτες» ο Μητσοτάκης διαδήλωνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Οικονόμου, Διπλωματικό Σώμα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νάσος Ηλιόπουλος, Ουκρανία, Προοδευτική Συμμαχία, Ρωσία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Όταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσιζε την απέλαση Ρώσων διπλωματών για παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας αναφορικά με τη κινητοποίηση αντιδράσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης ασκούσε κριτική και συμμετείχε στα συλλαλητήρια», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Σήμερα έχει το θράσος μέσω του εκπροσώπου του να εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι δήθεν δεν μιλάει για κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας», συνεχίζει και καταλήγει:

«Τον ενημερώνουμε ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του προέδρου του στα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι πάντα στάση αρχών και του συνιστούμε να μάθει να διαβάζει καλύτερα τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα που μιλάνε εδώ και μέρες για “εξάντληση κάθε διπλωματικού μέσου” από την ΕΕ, άρα και κυρώσεις».

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει:

«Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας υποτάσσει το εθνικό στο κομματικό.

»Αντιλαμβάνεται μυωπικά μια παγκόσμιων διαστάσεων κρίση για να εξαντλήσει το μένος του εναντίον του Πρωθυπουργού και με τον τρόπο αυτό φτάνει να βρίσκεται σε γεωπολιτική σύγχυση.

»Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το τελευταίο που χρειάζεται είναι η κομματική αντιπαράθεση, ωστόσο δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι η σιωπή του όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων προς τη Ρωσία είναι αφελέστατη και επικίνδυνη, αν δεν είναι ύποπτη.

»Δίκαιο χωρίς κυρώσεις δεν υπάρχει.

»Τα υπόλοιπα την Τρίτη στη Βουλή».

Σχετικά άρθρα