Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης κατά Άδωνι: Μόνον ο λαδέμπορας θαυμαστής του Παττακού θα κατηγορούσε την Αριστερά

Πολάκης κατά Άδωνι: Μόνον ο λαδέμπορας θαυμαστής του Παττακού θα κατηγορούσε την Αριστερά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ενέργεια, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στρέφει τα βέλη του στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή το νέο του κρεσέντο όπου κατηγόρησε την Αριστερά πως φταίει και για την άνοδο της τιμής του ρεύματος!

Σε ανάρτησή του κάνει αναφορά σε άρθρο για την άνοδο 100% της τιμής του ρεύματος στην Ελλάδα ενώ στη Γερμανία έπεσε κατά 66%, επίσης σε λίστα που αναφέρει τις τιμές της βενζίνης αλλά και το μέσο μισθό αλλά και στις αυξήσεις του ρεύματος στην Ελλάδα από το 2009.

Γράφει ο Παύλος Πολάκης:

Τρεις εικόνες που τα λένε ΟΛΑ!!!

… και ο λαδεμπορας θαυμαστής του Παττακού, κατηγορεί την αριστερά!!!!

Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης επέμεινε στην άποψή του πως η αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα.

«Μα όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως η αριστερά είναι 100% η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα.

«Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα