Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aντώναρος: Άργησαν να καταλάβουν οι «φωστήρες» – Υποχρέωση Μητσοτάκη να κάνει άμεσα εκλογές

Aντώναρος: Άργησαν να καταλάβουν οι «φωστήρες» – Υποχρέωση Μητσοτάκη να κάνει άμεσα εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Κυριάκος Μητσοτάκης,

«Ομολογώντας την αδυναμία του ο Μητσοτάκης έχει υποχρέωση να προκηρύξει εκλογές άμεσα» αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Στην ανάρτησή του, καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να διαχειριστεί τα προβλήματα επικοινωνιακά και την κατηγορεί για θράσος όταν μιλά για «πρωτοφανές κοκτέιλ κρίσεων»,

«Προφανώς προσπαθεί να αυτοαπαλλαγεί από τις ευθύνες της», σημειώνει και προσθέτει πως «άργησαν να καταλάβουν οι εν λόγω φωστήρες ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι ποτέ σκεπασμένη με ροδοπέταλα».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

H κυβέρνηση έχει το θράσος να ομιλεί για πρωτοφανές κοκτέιλ κρίσεων,ορολογία με την οποία προφανώς προσπαθεί να αυτοαπαλλαγεί από τις ευθύνες της: για την όξυνση και την επιδείνωση όλων των υπαρκτών κρίσεων και την πρόκληση άλλων ευθύνεται αποκλειστικά η ανικανότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της δήθεν επιτελικής του ομάδας.

Άργησαν να καταλάβουν οι εν λόγω φωστήρες ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι ποτέ σκεπασμένη με ροδοπέταλα. Τα προβλήματα δεν επιλύονται δε με “φανταιζί” επικοινωνιακή διαχείριση.

Είναι υπαρκτικά και αφορούν εκατομμύρια ανθρώπους.

Πρόκειται λοιπόν για κυνική ορολογία πλήρους ανεπάρκειας στη διαχείριση και την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετ5ωπίζουν η χώρα κι οι πολίτες της. ν της χώρας. Προιδεάζει τους Έλληνες για τι τους περιμένει λόγω της ανικανοτητας όσων εδρεύουν στο Μαξίμου.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ.

Σχετικά άρθρα