Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος «οθωμανιστής» έχει πρόβλημα με τον ελληνικό εθνικό ύμνο

Τούρκος «οθωμανιστής» έχει πρόβλημα με τον ελληνικό εθνικό ύμνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικός Ύμνος, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Τουρκία,

«Έκπληξη προκαλεί η σημασία του εθνικού ύμνου της Ελλάδας που είναι βασισμένος σε ένα ποίημα που περιγράφει πως σφάγιαζαν και έκαιγαν τους Τούρκους που υμνείται εδώ και 160 χρόνια και με αυτόν μεγάλωσαν τις γενιές με εχθρότητα. Ένα γεγονός που δεν έχει συζητηθεί πολύ στην Τουρκία μέχρι σήμερα», γράφει ο πολιτικός αναλυτής και φανατικός «οθωμανιστής», Ουγκουζάν Μπιλγκίν στην τουρκική φιλοκυβερνητική «Aksam» και συνεχίζει το ακόλουθο παραλήρημα:

«Επαρχία μας η Ελλάδα»

Καθώς αυτός ο ύμνος τραγουδιέται στην Ελλάδα, ήρθε στο προσκήνιο πώς και γιατί μας έκαναν να ξεχάσουμε τις ελληνικές θηριωδίες που έγιναν στην Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Δυτική Θράκη, το Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα και τελικά την Κύπρο.

Εξάλλου, στα ΜΜΕ του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος – CHP, δεν πέρασαν απαρατήρητα τα εθελοντικά ελληνικά στοιχεία που τάχθηκαν κατά της Τουρκικής Οργάνωσης Αντίστασης που ίδρυσαν οι Μεντερές και Ζορλού, έμβλημα της οποίας είναι ο Γκρίζος Λύκος.

Συζητήθηκε επίσης το πώς καταστράφηκαν βάρβαρα χιλιάδες τουρκικά αντικείμενα στην παλιά μας επαρχία, που σήμερα ονομάζεται «Ελλάδα», ειδικά στην Αθήνα.

Λοιπόν, όπως και στα εθνικά καθεστώτα που διασπώνται από άλλες αυτοκρατορίες, η Ελλάδα, που έχτισε το δικό της έθνος-κράτος πάνω στην τουρκική εχθρότητα με ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας, έχει εγκαταλείψει σήμερα αυτήν την εχθρότητα;

«Πληρεξούσιο κράτος άλλων δυνάμεων»

«Ταυτόχρονα, είναι πρόθυμοι (οι Έλληνες) να αγοράσουν εξαιρετικά ακριβά οπλικά συστήματα.

»Αυξάνουν τον αμυντικό προϋπολογισμό.

»Η Ελλάδα κάνει συμφωνίες συμμαχίας με διάφορες χώρες εντός του ΝΑΤΟ, υπογράφοντας μνημόνια συμφωνίας.

»Γιατί γίνονται αυτά όταν υπάρχει το ΝΑΤΟ; Υπάρχει οπλισμός εναντίον ποιων;

»Λέμε, σε τι χρησιμεύει αυτός ο οπλισμός;

»Είναι πολύ σημαντικό για την κανονική άμυνα, πάρα πολύ, πολύ λίγο για την Τουρκία!».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Χουλουσί Ακάρ, υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, η Ελλάδα είναι η χώρα που διαθέτει το μεγαλύτερο μερίδιο στις αμυντικές δαπάνες σε αναλογία με το εθνικό της εισόδημα.

Τόσο πολύ που είναι διπλάσιο από το ποσοστό της Τουρκίας.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για την κούρσα εξοπλισμών στην Ελλάδα, η οποία παλεύει με την κρίση εδώ και χρόνια και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της έχει μεταναστεύσει για να ζήσει.

Τα σχέδια των παγκόσμιων δυνάμεων, που μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσαν τρομοκρατικές οργανώσεις πληρεξουσίου όπως το PKK, η FETÖ και το ISIS για να αποσταθεροποιήσουν και να αποδυναμώσουν την Τουρκία, απέτυχαν όταν η Τουρκία συνέτριψε αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Όσοι δεν μπορούσαν πλέον να χρησιμοποιούν τις τρομοκρατικές οργανώσεις ως μηχανισμό κατά της Τουρκίας, κατέφυγαν στον παλιό μηχανισμό της ιστορίας τους: την Ελλάδα.

Η Ελλάδα, που δεν μπόρεσε να κερδίσει κανέναν πόλεμο που έκανε κατά των Τούρκων σε όλη την ιστορία της, δεν κάθεται σήμερα άνετα στα άδικα πλατιά εδάφη της.

Κοιτάζει και τη στεριά και τη θάλασσα της Τουρκίας.

Φωνάζει για «12 μίλια» στο Αιγαίο, και όχι μόνο συσσωρεύει όπλα στα νησιά που τους παραδόθηκαν ακριβώς κάτω από τη μύτη μας, αντίθετα με το διεθνές δίκαιο, αλλά προσπαθεί επίσης να παρενοχλήσει τις περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας της Τουρκίας, προσπαθώντας να στριμώξει την Τουρκία στον Κόλπο της Αττάλειας, με τους λεγόμενους χάρτες, ακόμη και αν και δεν έχει δικαιώματα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Παίζει ρόλο ως μηχανισμός του σχεδίου «φυλάκισης του Τούρκου στην Ανατολία» που παίζεται εδώ και αιώνες.

Η Γαλλία και ο Μπάιντεν ή «Μπαϊντενόπουλος»

Η Γαλλία και οι ΗΠΑ είναι από τις χώρες που δίνουν στην Ελλάδα αυτή την άδικη αυτοπεποίθηση.

Υπογράφοντας συμφωνία με την Ελλάδα ότι «αν το έδαφος του ενός από τα δύο κράτη είναι κατεχόμενο, το άλλο θα παρέχει κάθε είδους στρατιωτική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής στρατιωτικής δύναμης», η Γαλλία παρακάμπτει σαφώς και το ΝΑΤΟ.

Ειδικά με την ανάδειξη του Τζο Μπάιντεν ως προέδρου, η διαδικασία μετατροπής της Ελλάδας σε αμερικανική βάση φαίνεται να έχει επιταχυνθεί.

Είναι θέμα περιέργειας πότε ο ελληνικός λαός, που υπνωτίστηκε επιδεικνύοντας εχθρότητα προς τους Τούρκους, θα καταλάβει ότι η χώρα του έχει μετατραπεί σε υπαίθρια βάση των ΗΠΑ.

Η προεδρία του Μπάιντεν, που παρουσιάστηκε ως «Μπαϊντενόπουλος- Bidenopoulos» στις πλατείες της εκλογικής του περιφέρειας, Ντελαγουέρ, και έχει ιστορικές σχέσεις με το ελληνοκυπριακό λόμπι, χαροποίησε περισσότερο το ελληνικό και το αρμενικό λόμπι.

Πρέπει να ειπωθεί ότι ανεξάρτητα από τη διεθνή υποστήριξη ή όπλα που λαμβάνει η Ελλάδα, η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που μπορεί να είναι ίση από οποιαδήποτε άποψη.

Για την Τουρκία, η οποία δεν υπέκυψε σε αυτές τις πιέσεις ακόμη και σε εκείνες τις δύσκολες συνθήκες το 1974, η Ελλάδα δεν είναι καν ένα κράτος προς αντιμετώπιση.

Αποδέκτης είναι οι ιδιοκτήτες του. Γιατί οι συνομιλητές των αυτοκρατοριών είναι μόνο αυτοκρατορίες.

Σχετικά άρθρα