Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποδοκίμασαν τον Άδωνι στην Καστοριά – «Απατεώνα και ντροπή της Ν.Δ.» (βίντεο)

Αποδοκίμασαν τον Άδωνι στην Καστοριά – «Απατεώνα και ντροπή της Ν.Δ.» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Δυτική Μακεδονία, Καστοριά, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παπαθανάσης, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση, κάτοικοι και αγρότες που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Οι πολίτες διαμαρτύρονταν για τις αυξημένες τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη.

«Απατεώνα», «Καραγκιόζη», «Ντροπή της Ν.Δ.» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που ακούγονται στο βίντεο με τις αποδοκιμασίες.

«Ήρθες με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό», «τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;» είναι κάποιες ακόμα από τις ειρωνικές εκφράσεις που ακούστηκαν κατά του υπουργού, κατά την άφιξή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ανάπτυξης -εμφανώς ενοχλημένος από τις ειρωνείες εναντίον του- έκανε λόγο για ακραίο λαϊκισμό και απάντησε πως με νόμο Σαμαρά οι βουλευτές που είναι και υπουργοί δεν παίρνουν παραπάνω χρήματα για τα υπουργικά τους καθήκοντα.

Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες

Σχετικά άρθρα