Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φτηνές δικαιολογίες Λιβανού και επίθεση στον Δούκα: «Απαράδεκτη και κυνική η τοποθέτησή του»

Φτηνές δικαιολογίες Λιβανού και επίθεση στον Δούκα: «Απαράδεκτη και κυνική η τοποθέτησή του»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Πέτρος Δούκας, Σπάρτη, Σπήλιος Λιβανός, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,

Με φτηνές δικαιολογίες επιχείρησε ο Σπήλιος Λιβανός να αποποιηθεί τις ευθύνες του για το περιεχόμενο του απαράδεκτου διαλόγου του με το δήμαρχο Σπάρτης, στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρωθυπουργό.

Ταυτόχρονα, παντελώς άκομψα επέρριψε όλες τις ευθύνες στον Πέτρο Δούκα κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη και κυνική τοποθέτησή του».

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Σπ. Λιβανού:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

»Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας απέχουν πολύ από το περιεχόμενο διαλόγου με τον Δήμαρχο Σπάρτης, το οποίο κατεγράφη εν αγνοία μου και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα.

»Παρά την εμφανώς ειρωνική μου διάθεση απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτησή του, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω παρερμηνεία η οποία θα μπορούσε να πλήξει τις αρχές της μεγάλης και φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης, θέτω στη διάθεσή σας την παραίτησή μου από τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

»Θέση την οποία επί 13 μήνες υπηρέτησα άοκνα, με απόλυτο γνώμονα τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης και ιδιαίτερα την τοποθέτηση του Έλληνα αγρότη στη θέση που του αξίζει.

»Είμαι βέβαιος ότι αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την κυβέρνησή μας με επιτυχία, προς όφελος της πατρίδας μας.

»Με εκτίμηση,

»Σπήλιος Λιβανός».

Σχετικά άρθρα