Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kατρίνης: Κυνισμός και ψηφοθηρία στις στάχτες και στο χιόνι τα χαρακτηριστικά της Ν.Δ.

Kατρίνης: Κυνισμός και ψηφοθηρία στις στάχτες και στο χιόνι τα χαρακτηριστικά της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Σπήλιος Λιβανός,

«Ο κυνισμός και η ψηφοθηρία στις στάχτες αλλά και στο χιόνι, ήταν και παραμένουν τα κύρια χαρακτηριστικά της νεοσυντηρητικής αντίληψης για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών».

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, αναφορικά με όσα συνέβησαν με τον Πέτρο Δούκα και τον Σπήλιο Λιβανό.

«Ο κυνισμός και η ψηφοθηρία αποτελούν την πρώτη ύλη για να αποφεύγουν κάποιοι να αποδίδουν ή να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους» προσθέτει ο κ. Κατρίνης.

«Συνέβη το 2007 με τις φωτιές στην Ηλεία, συνέβη και στις πυρκαγιές του καλοκαιριού, συνέβη και στην πρόσφατη κακοκαιρία.

Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αποπέμψει τον κ. Λιβανό από την κυβέρνηση για την ωμή παραδοχή της ‘πολιτικής εποποιίας’ της κυβέρνησης Καραμανλή να γυρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2007, μοιράζοντας τριχίλιαρα με κάθε τρόπο, όπως παραδέχτηκε ο τότε υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ.

Το ζήτημα όμως είναι ότι αυτές οι νοοτροπίες και αυτές οι πρακτικές δεν μπορούν να ξεριζωθούν, όσο υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν το κράτος προέκταση του κόμματος τους.

Όσο για τη διαχείριση και των φυσικών καταστροφών δεν αποδίδονται ευθύνες και δεν υπάρχει μια ορθολογική διαχείριση στην αντιμετώπιση των συνεπειών τους.

Όσο μοιράζονται τριχίλιαρα και διχίλιαρα για να κλείνουν στόματα και να εκμαυλίζονται συνειδήσεις».

Σχετικά άρθρα