Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νικολακόπουλος: O Mητσοτάκης θα πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο

Νικολακόπουλος: O Mητσοτάκης θα πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηλίας Νικολακόπουλος,

Eκλογές το φθινόπωρο βλέπει ο Ηλίας Νικολακόπουλος μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο»

«Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά ρευστό σταυροδρόμι. Έχουμε μία κυβέρνηση για την οποία έχει καταρρεύσει πλήρως ο μύθος του επιτελικού κράτους σε όλα τα πεδία. Από τη διαχείριση της πανδημίας έως και τον χιονιά, είδαμε ένα κράτος καρικατούρα, το οποίο δεν θα αντέξει άλλο χειμώνα», τόνισε ο γνωστός εκλογικός αναλυτής.

Όπως είπε, «από την καθημερινή πρακτική της κυβέρνησης διαπιστώσαμε ότι δεν κατάφερε να ομαλοποιήσει καμία κατάσταση. Στη διαχείριση της πανδημίας η αποτυχία της είναι εντυπωσιακή. Η αντίληψή της ότι μπορεί να έχουμε 24.000 νεκρούς αλλά σώθηκε ο τουρισμός, είναι αδιανόητη. Τώρα αν τουλάχιστον υπάρξει ένα ήρεμο καλοκαίρι, κάτι που η κυβέρνηση παίζει κορώνα γράμματα, θα πάει τον Σεπτέμβρη σε εκλογές. Δεν νομίζω να αντέξει επόμενο χειμώνα.

»Επίσης, είναι αστείες ιστορίες όσα διακινούνται για αλλαγή του εκλογικού νόμου. Η πρόθεσή τους να φτιάξουν καινούριο νόμο, φτάνει στο σημείο της γελοιότητας. Από τη μία έχουμε τη φημολογία για καινούργιο εκλογικό νόμο και από την άλλη έχουμε την επίθεση στο ΚΙΝΑΛ η οποία ουσιαστικά αποδυναμώνει και σπάει το αντί ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο με το οποίο εκλέχθηκε η κυβέρνηση».

«Η κυβέρνηση αποδείχθηκε ότι είπε ψέματα σε όλα τα πεδία. Όμως σε αυτό το περιβάλλον, η οξύτητα στον λόγο της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσφέρει γιατί ο κόσμος θέλει μια σταθερή και ήρεμη αντιπολίτευση».

Σχετικά άρθρα