Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιόπουλος: Αντιεμβολιαστές και Μακεδονομάχους τους ανέθρεψε η ΝΔ

Ηλιόπουλος: Αντιεμβολιαστές και Μακεδονομάχους τους ανέθρεψε η ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλκης (Αλκιβιάδης) Καμπανός, Δολοφονίες, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χούλιγκαν,

Αιχμηρή ανάρτηση έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, πως ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται να σχετίζεται με τους (ακροδεξιούς) κύκλους που είχαν βρεθεί πίσω από τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και με το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Ο κ. Οικονόμου, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε πως η κυβέρνηση θα διερευνήσει πιθανές διασυνδέσεις.

Από τη δική του πλευρά, ο Νάσος Ηλιόπουλος τοποθετήθηκε αναφέροντας πως στελέχη της ΝΔ έχουν ανεχτεί άτομα που παρεισφρύουν και δρουν σε ακροδεξιούς κύκλους, με αφορμή είτε το Μακεδονικό είτε ζητήματα που άπτονται των εμβολίων.

«Αν ο κ. Οικονόμου θέλει να ερευνήσει ενδεχόμενη σύνδεση του κατηγορούμενου ως δολοφόνου του 19χρονου Άλκη με την ακροδεξιά, ας ανατρέξει σε φασιστικούς θύλακες ιδιαίτερα δραστήριους στα συλλαλητήρια κατά της «προδοτικής» Συμφωνίας των Πρεσπών, σε αντιεμβολιαστές και «τάγματα εφόδου», που με τη σιωπή τους ή την ανοχή τους καλύπτουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα.

»Το ποιος έχει ενθαρρύνει στη Θεσσαλονίκη κηρύγματα μίσους, που κάθε φορά παίρνουν διαφορετική μορφή, όπως ρατσιστικής ή οπαδικής βίας, είναι γνωστό σε όλους».

Σχετικά άρθρα