Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωρικάκος: Θέμα τιμής της ΕΛ.ΑΣ να ολοκληρωθεί η έρευνα για το φόνο του 19χρονου Άλκη

Θεοδωρικάκος: Θέμα τιμής της ΕΛ.ΑΣ να ολοκληρωθεί η έρευνα για το φόνο του 19χρονου Άλκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλκης (Αλκιβιάδης) Καμπανός, Άρης, Δολοφονίες, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Χούλιγκαν,

Συγκλονισμένος και σε προσωπικό επίπεδο από την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, δήλωσε πως είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ να φέρει εις πέρας την υπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, να κάνουν μερικά πράγματα για να αλλάξει αυτό το καθεστώς. Αυτό, αποτελεί ευθύνη και της Πολιτείας, και των αθλητικών ομάδων, της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών».

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο 23χρονος συλληφθείς, εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου, και τόνισε πως αποτελεί θέμα τιμής της ΕΛ.ΑΣ να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την έρευνα.

«Η Αστυνομία κινείται με ταχύτητα και μεθοδικότητα και φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας πως το ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι στραμμένο στην υπόθεση.

Σχετικά άρθρα