Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η απάντηση Πολάκη για τη διακοπή στη Βουλή με αναφορές στην 21η Απριλίου

Η απάντηση Πολάκη για τη διακοπή στη Βουλή με αναφορές στην 21η Απριλίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Θανάσης Μπούρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Τασούλας, Παύλος Πολάκης, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Μετά τη διακοπή της συνεδρίασης στη Βουλή, όταν ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου έκλεισε το μικρόφωνο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, η συνεδρίαση άρχισε ξανά στις 22.25, ανεβαίνοντας αυτή την φορά στην έδρα, όχι ο Χαράλαμπος Αθανασίου, αλλά ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Μπούρας.

Ο αντιπρόεδρος Αθανάσιος Μπούρας είπε πως «επικοινώνησα με τον κ. Τασούλα και μου ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής για σήμερα. Μου προσέθεσε ότι ο κ. Πολάκης δεν θα μεταβάλλει τον χώρο του Κοινοβουλίου σε χώρο φτηνού ακτιβισμού και κατάληψης, διασύροντάς τον. Όσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες».

Η απάντηση Πολάκη με αναφορές στην 21η Απριλίου

Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«ΕΝΤΕΛΕΙ …Ο Τασουλας δεν ήρθε, εστειλε τον αντιπρόεδρο Μπούρα να διακόψει τη συνεδρίαση!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αύριο στις 11.00 το πρωί. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑ! Δεν θα τους περάσει!».

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια. Πριν από λίγο είχαμε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη εκτροπή εις βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ. Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασε να κλείσει τα μικρόφωνα στον Παύλο Πολάκη, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis με την δικαιολογία ότι μιλάει για άσχετο θέμα. Κάτι όμως που είχε κάνει ελάχιστα λεπτά πριν βουλευτής της ΝΔ, χωρίς να τον διακόψει κάνεις, αφού επαναλάμβανε τα κυβερνητικά ψεύδη για το σκάνδαλο. Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία. Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία».​

Σχετικά άρθρα