Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο επεισόδιο στη Βουλή: Ο προεδρεύων Αθανασίου έκλεισε τα μικρόφωνα στον Πολάκη

Νέο επεισόδιο στη Βουλή: Ο προεδρεύων Αθανασίου έκλεισε τα μικρόφωνα στον Πολάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Παύλος Πολάκης, Σκάνδαλο Novartis, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Νέο επεισόδιο στη Βουλή με τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου να κλείνει το μικρόφωνο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ενω βρισκόταν στο βήμα .

Το… ραντεβού που δόθηκε μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στο καφενείο της Βουλής είχε συνέχεια σήμερα εντός της Ολομέλειας .

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, στην συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Στην αρχή αναφέρθηκε στην πανδημία λέγοντας ότι «σήμερα είχαμε 128 νεκρούς, το χειρότερο ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας» και ζήτησε από την κυβέρνηση να φέρει τα μονοκλωνικά και να προμηθευτεί πιο γρήγορα τα αντιικά.

Αμέσως μετά πέρασε στο θέμα Novartis και άρχισε να αναφέρεται στον Άδωνι Γεωργιάδη δηλώνοντας ότι δεν θα του ζητήσουμε συγγνώμη σχετικά με την υπόθεση Novartis. Και στην συνέχεια άρχισε να τοποθετείται σχετικά με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στις παραινέσεις του προεδρεύοντος Χαράλαμπου Αθανασίου να σταματήσει καθώς μιλά για άσχετα απο το νομοσχέδιο θέματα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε ακάθεκτος. Ο προεδρεύων τελικά του έκλεισε τα μικρόφωνα με τον Παύλο Πολάκη να συνεχίζει να μιλά ενώ είχε πλησιάσει τα υπουργικά έδρανα.

«Θα διακόψω την συνεδρίαση. Θα καλέσω τον Πρόεδρο της Βουλής να σας απευθύνει μομφή» είπε ο Χ. Αθανασίου και διέκοψε προσωρινά την συνεδρίαση.

Σχετικά άρθρα