Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Εγώ με τον Πολάκη και εσείς με τον Φουρθιώτη»

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Εγώ με τον Πολάκη και εσείς με τον Φουρθιώτη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μένιος Φουρθιώτης, Παύλος Πολάκης, Πρόταση Δυσπιστίας, Πρόταση Μομφής,

Πληρωμένη απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, μιλώντας για τον κορωνοϊό και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ενώ έβαζε νάρκες στην αντιμετώπισή της πανδημίας, τώρα υποκρίνετε ότι βάζει πλάτη.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ξεχνάμε ποιοι υποτιμούσαν τους επιστήμονες προτείνοντας κτηνιατρικά φάρμακα για θεραπείες».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης που παρακολουθούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τινάχθηκε από το έδρανό του και φώναζε προς τον πρωθυπουργό.

«Αναγνώρισε ο κύριος Πολάκης τον εαυτό του χωρίς να τον αναφέρω σε αυτό που είπα», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης με τον πρώην υπουργό να συνεχίζει να φωνάζει.

Μάταια ο πρόεδρος κ. Τασούλας προσπαθούσε να επαναφέρει την τάξη με τον κ. Μητσοτάκη να βάζει στο κάδρο τον Αλέξη Τσίπρα:

«κ. Τσίπρα μην είναι τόσο προφανής η ταύτιση του μαζί σας συνέχεια συγκρατήστε δε σας κάνει καλό», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Μετά από αυτήν την τοποθέτηση ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Μητσοτάκη από το έδρανό του: «Εγώ με τον Πολάκη και εσείς με τον Φουρθιώτη».

Σχετικά άρθρα