Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλ. Τσίπρας: «Θα μας πείτε που κάνατε λάθος; Μια ζωή πετάτε το μπαλάκι αλλού»

Αλ. Τσίπρας: «Θα μας πείτε που κάνατε λάθος; Μια ζωή πετάτε το μπαλάκι αλλού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόταση Δυσπιστίας, Πρόταση Μομφής, ΣΥΡΙΖΑ,

Βαρύτατες ευθύνες επέρριψε στην κυβέρνηση ο Αλ. Τσίπρας κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ίδιος, σχολιάζοντας την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολίτες στην Αττική Οδό στην κακοκαιρία «Ελπίς» των τελευταίων ημερών.

Μετά την ομιλία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ζήτησε τον λόγο και ζήτησε από τον κ. Στυλιανίδη να δώσει εξηγήσεις για τα προβλήματα που προκάλεσε η «Ελπίδα» στην Αττική .

Υπογράμμισε μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρας μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τέτοιου είδους ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Δεν έκλεισε μόνο η Αττική Οδός. Έκλεισαν κι άλλοι δρόμοι.

»Θα μας πείτε που κάνατε λάθος; Μια ζωή πετάτε το μπαλάκι αλλού.

»Θα αναλάβετε ποτέ καμία ευθύνη;», πρόσθεσε.

Αναφερθείς στο τι ακριβώς έγινε αυτό το διάστημα, είπε πως «Δεν είναι ρόλος μεσίτη ο ρόλος του πρωθυπουργού ή διαμεσολαβητή», ανέφερε.

«Γιατί δεν δίνετε τα πρακτικά των συναντήσεων στη δημοσιότητα;», συμπλήρωσε.

«Όταν ζητάτε συγγνώμη, θα εξηγείτε και τον λόγο», είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «εκτός αν μας λέτε ψέματα για να αποφύγετε την ευθύνη», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημείωσε μάλιστα ότι η συγγνώμη του πρωθυπουργού ήταν προσχηματική.

Σχετικά άρθρα