Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όλγα Γεροβασίλη: Η ΝΔ πολιτεύεται με τυμβωρυχία και πατριδοκαπηλία

Όλγα Γεροβασίλη: Η ΝΔ πολιτεύεται με τυμβωρυχία και πατριδοκαπηλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Όλγα Γεροβασίλη, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόταση Δυσπιστίας, Πρόταση Μομφής, ΣΥΡΙΖΑ,

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το μοναδικό κόμμα στα μεταπολιτευτικά χρονικά που έχει πολιτευτεί με τυμβωρυχία και πατριδοκαπηλία, και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη στο Mega.

«Πρόκειται για κυβέρνηση με πρωτοφανή ανικανότητα, ενός δήθεν επιτελικού κράτους, στην ουσία ενός συγκεντρωτικού μοντέλου -με όλες τις αρμοδιότητες να περιβάλλουν το πρόσωπο του πρωθυπουργού- που στην πράξη αγκυλώνει και παροπλίζει θεσμούς και μηχανισμούς σε όλα τα επίπεδα», συνέχισε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Και προφανώς αυτή η κυβέρνηση έχει αποτύχει στη διαχείριση κάθε κρίσης που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, είτε πρόκειται για την υγειονομική κρίση όπου χάνονται 100 άνθρωποι τη μέρα, είτε πρόκειται για την ακρίβεια, είτε για την ενέργεια, είτε για την πορεία της οικονομίας κ.ο.κ.

»Είτε βεβαίως πρόκειται για φυσικές καταστροφές -θυμίζω την Εύβοια και τις πυρκαγιές το καλοκαίρι στην Αττική, θυμίζω επίσης τη Χαλκιδική κ.λπ.

»Μέσα σε 2,5 χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ οι νεκροί των φυσικών καταστροφών έχουν ξεπεράσει τους 40 συμπολίτες μας, αλλά αυτό ονομάζεται, πολύ κυνικά, «κανένας»!

»Το ίδιο κυνικά προσπερνούν και τις χιλιάδες θανάτων της πανδημίας με το πρόσχημα της παγκοσμιότητας του φαινομένου και την αδράνειά τους ως προς την θωράκιση του #ΕΣΥ.

»Εν ολίγοις η πρόταση δυσπιστίας γίνεται για όλα όσα έχει επιφέρει σήμερα αυτή η καταστροφική και κυνική κυβέρνηση στη χώρα.

»Επί τρεις ημέρες στο κοινοβούλιο όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης -όχι μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ- θα καταθέσουν επιχειρήματα που συνομολογούν την αναγκαιότητα της πρότασης μομφής».

Σχετικά άρθρα