Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πλεύρης παρατείνει την ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού για να εκβιάσει τους πολίτες

Ο Πλεύρης παρατείνει την ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού για να εκβιάσει τους πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Θάνος Πλεύρης, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Υπουργείο Υγείας,

Παράταση της ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού αναμένεται να ανακοινώσει το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σύμφωνα με πληροφορίες. Να σημειωθεί ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, μία ναζιστική τακτική που χωρίζει τους ανθρώπους σε «καθαρούς» και «ακάθαρτους», έχουν ήδη καταστεί αχρείαστα σε μία σειρά από ευρωπαϊκές χώρες.

Η παράταση θα δοθεί παράταση στους πολίτες προκειμένου να κάνουν την τρίτη δόση και να ανανεώσουν το πιστοποιητικό τους, ώστε να μη θεωρούνται ανεμβολίαστοι μέχρι την χορήγηση της αναμνηστικής δόσης.

Να σημειωθεί επίσης ότι στις 13.00 συνεδριάζει η επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, προκειμένου να αποτιμήσει την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και να αποφασίσει για την παράταση ή μη των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, λέγοντας πως τώρα βλέπουμε τον σκληρό δείκτη των θανάτων από την κορύφωση του κύματος στις αρχές Ιανουαρίου.

«Από τα στοιχεία των νοσηλειών φαίνεται πως είμαστε στο 80-20% με την Όμικρον να επικρατεί.

»Αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι επειδή η παραλλαγή Όμικρον έχει μικρότερο δείκτη νοσηρότητας.

»Είναι πολύ πιθανό λοιπόν από την επόμενη εβδομάδα οι σκληροί δείκτες να εξορθολογιστούν», πρόσθεσε.

Ο παραλογισμός

Έχει πλέον διαπιστωθεί απολύτως ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό.

Άρα, το εμβολιαστικό πάσο αποδείχθηκε ΑΧΡΗΣΤΟ κι ακόμα χειρότερα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, όπως και οι περιορισμοί στις ζωές των ανθρώπων.

Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ολλανδία, Δανία και Αυστρία είτε έχουν ήδη καταστήσει αχρείαστα τα εμβολιαστικά πάσα, είτε σκοπεύουν σύντομα να το κάνουν.

Κανονικά μόνο με τεστ θα έπρεπε να κινούμαστε.

Πόσος αλήθεια εξωφρενικός παραλογισμός είναι ένας εμβολιασμένος να εισέρχεται δίχως τεστ σε κλειστούς χώρους και να κάνει ό,τι θέλει, να συμπεριφέρεμται όπως θέλει, ενώ επίσης κολλά, νοσεί και μεταδίδει;

Σχετικά άρθρα