Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς ρεύμα το Χαλάνδρι – Ο δήμαρχος κάνει έκκληση στον ΔΕΔΔΗΕ – «Παιδιά και ηλικιωμένοι σε πολικό ψύχος»

Χωρίς ρεύμα το Χαλάνδρι – Ο δήμαρχος κάνει έκκληση στον ΔΕΔΔΗΕ – «Παιδιά και ηλικιωμένοι σε πολικό ψύχος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, ΔΕΔΔΗΕ, Ενέργεια, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Ηλεκτρισμός, Σίμος Ρούσσος, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χαλάνδρι,

Σε εξαιρετικά δυσχερή θέση έχουν περιέλθει εκατοντάδες νοικοκυριά στο Χαλάνδρι με τις πολύωρες διακοπές ρεύματος που πλήττουν από το απόγευμα της Δευτέρας, κυρίως τις περιοχές Κάτω Χαλανδρίου, Τούφας και Συνοικισμού.

Χωρίς ρεύμα είναι πλέον και ο χώρος του αμαξοστασίου της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Χαλανδρίου. Με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η γραμμή έκτακτης ανάγκης 210 6811275.

Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν έκτακτες ανάγκες μπορούν να επικοινωνούν με τον δήμο Χαλανδρίου στο τηλ. 214 214 70 40 (Γραμμή Δημότη) και στο 213 2023921 (Γραφείο δημάρχου).

Έκκληση προς τον ΔΕΔΔΗΕ απευθύνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος ζητώντας επίσημη απάντηση για τον χρόνο αποκατάστασης των βλαβών.

«Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. Λίγους μήνες μετά τη “Μήδεια” που βύθισε στο σκοτάδι για πολλές ημέρες ολόκληρες περιοχές του Χαλανδρίου, η νέα κακοκαιρία μάς έφερε πάλι στο σημείο μηδέν.

»Κάνω έκκληση προς τους αρμοδίους του ΔΕΔΔΗΕ να μας παράσχουν επίσημες απαντήσεις για τον χρόνο αποκατάστασης των βλαβών, καθώς εκατοντάδες συμπολίτες μας με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, αλλά και η λειτουργία του δήμου, δοκιμάζεται, και μάλιστα σε ακραίες συνθήκες ψύχους» δήλωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα