Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το καθεστώς της μετριότητας από 1η Φεβρουαρίου θεωρεί «ανεμβολίαστους» όσους δεν έκαναν τρίτη δόση

Το καθεστώς της μετριότητας από 1η Φεβρουαρίου θεωρεί «ανεμβολίαστους» όσους δεν έκαναν τρίτη δόση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Υπουργείο Υγείας,

Σε rapid test θα πρέπει να υποβάλλονται όλοι όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους έναντι της Covid-19 και θέλουν να μετακινηθούν με ΚΤΕΛ ή τρένο από την 1η Φεβρουαρίου.

Όσοι λοιπόν δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι, αποφάσισε το καθεστώς της μετριότητας.

Ενώ γνωρίζουν οι κυβερνητικές μετριότητες, όπως και όλη η κοινωνία, ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, ζητούν rapid test μόνο από εκείνους που κατά περίπτωση χαρακτηρίζουν «ανεμβολίαστους», ακόμα δηλαδή και από τους πλήρως εμβολιασμένους με δύο δόσεις, που τώρα θα θεωρούνται από τις μετριότητες ανεμβολίαστοι, ενώ εάν ήταν σοβαρό κράτος έπρεπε να ζητούν rapid test από όλους, εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι ενήλικες που θα χρησιμοποιήσουν κάποιο μεταφορικό μέσο (αεροπλάνο, τρένο, ΚΤΕΛ, πλοίο) θα χρησιμοποιούν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης.

Όπως είχε ανακοινώσει ο ψεκασμένος ακροδεξιός υπουργός Υγείας από την 1η Φεβρουαρίου αλλάζει το πλαίσιο και εμβολιασμένοι θα λογίζονται οι πολίτες που έχουν κάνει την τρίτη δόση -το μέγιστο- 7 μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν λάβει την τρίτη δόση σε διάστημα μικρότερο των 7 μηνών θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι. Όσο για τη χρήση της μάσκας αυτή είναι υποχρεωτική παντού.

Να σημειωθεί ότι σε μία τελευταία εξέλιξη ο Αλμπέρτος Μπουρλάς είπε ότι οι συχνές ενισχυτικές δόσεις δεν αποτελούν λύση και μάλλον πρέπει να καταλήξουμε σε μία δόση τον χρόνο.

Το καθεστώς της μετριότητας, το ίδιο που μας προέτρεπε να πετάξουμε τις μάσκες και ισχυριζόταν ότι οι αστυνομικοί δεν διασπείρουν τον κορωνοϊό, με χρονοκαθυστέρηση πάλι θα αντιληφθεί την πραγματικότητα που προτιμά να αρνείται.

Σχετικά άρθρα