Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαρήγα: Χίμαιρες και ονειρώξεις οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαρήγα: Χίμαιρες και ονειρώξεις οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκα Παπαρήγα, Βουλή των Ελλήνων, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΣΥΡΙΖΑ, Ψήφος Εμπιστοσύνης,

Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας από το βήμα της Βουλής στην συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Τρομοκρατείτε τον κόσμο, γιατί τρέμετε τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση καιμετά έστρεψε τα βέλη της στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε είναι «χίμαιρες, ονειρώξεις και ονειροφαντασιώσεις».

“Όλα αυτά που υπόσχεστε είναι σαν την άχνη στους κουραμπιέδες. Αν την τινάξεις, θα φύγει” συμπήρωσε η πρώην γραμματέας του ΚΚΕ.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα πήγε να σπάσει την τηλεόραση στο σπίτι της όταν άκουγε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αναλύει το πρόγραμμα του κόμματός του.

“Στον ΣΥΡΙΖΑ πήρατε 2,5 εκατ ψήφους. Με 2,5 εκατομμύρια ψηφοφόρους θα έπρεπε να είναι κυψέλες τα συνδικάτα, τα κινήματα να σφύζουν από ζωή. Πού πήγαν; Γιατί; Γιατί λέτε να τα ανατρέψουμε όλα για την κάλπη. Αν ήταν να συγκρουστείτε, θα έπρεπε να έχετε προετοιμάσει τον κόσμο στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, όχι μόνο στην κάλπη. Τι θα κάνετε; Χάπενινγκ στην πλατεία Συντάγματος; Δεν γίνεται έτσι» τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα.

Σχετικά άρθρα