Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμπαιγμός από Μπακογιάννη: Μείωση δημοτικών τελών… μετά την πανδημία!

Εμπαιγμός από Μπακογιάννη: Μείωση δημοτικών τελών… μετά την πανδημία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Δημοτικά Τέλη, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κώστας Μπακογιάννης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ανοικτό το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής των δημοτικών τελών στην Αθήνα, αλλά …μετά το τέλος της πανδημίας υποσχέθηκε ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, εμπαίζοντας προφανώς τους Αθηναίους.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ερωτηθείς εάν θα έπρεπε η Δημοτική Αρχή να σκεφτεί το θέμα των δημοτικών τελών ειδικά στις επιχειρήσεις που πλήττονται, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε:

«Οι επιχειρηματίες της πόλης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εμείς ήμασταν ο Δήμος ο οποίος βγήκε μπροστά προτού ακόμα λάβει οποιαδήποτε απόφαση η κυβέρνηση, και είπαμε ότι όποια επιχείρηση κλείνει για λόγους δημόσιας υγείας, εξαιτίας της πανδημίας, δεν θα πληρώνει τίποτα στον Δήμο Αθηναίων.

»Ήμασταν απολύτως ξεκάθαροι.

»Το ίδιο προφανώς ισχύει και τώρα και θα συνεχίσει να ισχύει όσο ζούμε σε αυτή την έκτακτη συνθήκη.

»Εμείς περιμένουμε να κλείσει ο κύκλος της πανδημίας, εύχομαι σύντομα -ακούγοντας κι εγώ τους ειδικούς ελπίζω να επιβεβαιωθούν- και από εκεί και πέρα, προφανώς θα συζητήσουμε μια μείωση των τελών για να μπορέσουμε να δώσουμε “ανάσα” σε όλους όσοι έχουν κρατήσει την Αθήνα όρθια».

Σχετικά άρθρα