Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπουργός της κυβέρνησης: Πάμε σε εκλογές

Υπουργός της κυβέρνησης: Πάμε σε εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,

Μείζον θέμα για την κυβέρνηση αποτελούν οι δηλώσεις στελέχους της κυβέρνησης ότι “πάμε σε εκλογές γιατί δεν μπορούμε να βρούμε τις ψήφους για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”.

Το δήλωσε πρώτη φορά χθες στον ΣΚΑΪ και σήμερα το επανέλαβε στο MEGA.

O αναπληρωτής υπουργός Υγείας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος, δήλωσε χαρακτηριστικά:«Δεν βγάζουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, πάμε σε εκλογές. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να βρει τους 180, από τη στιγμή που ο Κουβέλης είπε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Αναφερόμενος στην εκλογολογία, ο κ. Γρηγοράκος παραδέχθηκε ότι κάνει κακό στην χώρα η κατάσταση αυτή, ενώ σημείωσε πως «εγώ δεν εκλογολογώ, καταγράφω την πραγματικότητα. Από την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και τις προθέσεις πολλών συναδέλφων αντιλαμβάνεται κανείς τι πρόκειται να γίνει στις Προεδρικές εκλογές».

Τέλος ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο, κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να «εκμεταλλευτεί ακόμη και το τελευταίο του χαρτί, προκειμένου να αλλάξει το πολιτικό κλίμα, αυτό του ανασχηματισμού».

Σχετικά άρθρα