Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Σε σχεδόν 20.000 θανάτους οι 12.500 πέθαναν εκτός ΜΕΘ – Επίθεση στον πρωθυπουργό

Πολάκης: Σε σχεδόν 20.000 θανάτους οι 12.500 πέθαναν εκτός ΜΕΘ – Επίθεση στον πρωθυπουργό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ολομέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει ότι από τους σχεδόν 20.000 θανάτους οι 12.500 πέθαναν εκτός ΜΕΘ και καλεί τον πρωθυπουργό να πει «που έκρυψες» την μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα. Ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ψεύτη», «πολιτικά υπεύθυνο» και «υπόλογο».

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ πριν λίγο στη Βουλή.

»Μητσοτακη είσαι ψεύτης !!

»Εμείς παραλάβαμε από εσάς το Γενάρη του 2015, 438 κρεββατια πολυδύναμων Μεθ στα δημόσια νοσοκομεία που συμμετείχαν στην εφημερία του Εκαβ και ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ τον Ιούλιο του 2019, 568 κρεββατια πολυδύναμων ΜΕΘ!

»Ταυτοχρονα προκηρύξαμε και ΑΝΕΛΑΒΑΝ υπηρεσία συνολικά 260 θεσεις μόνιμων γιατρών ΕΣΥ για τις ΜΕΘ (προκηρύξαμε όλες τις κενές οργανικές θεσεις γιατρών που υπήρχαν σε ΟΛΗ τη χώρα) και 400 νοσηλεύτριες που πήγαν στα κρεββατια που ανοίξαμε

»Επι ημερών μας και μόνο για δέκα ημέρες το χρόνο υπήρχε λίστα που υπερέβαινε τα 40-50 άτομα στη φάση των λοιμώξεων του χειμώνα, με τα νοσοκομεία σε πλήρη λειτουργία και ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ (2,5 εκατομ) ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2016, που εσείς είχατε πετάξει εκτός συστήματος Υγειας!!

»Και αυτά εντος μνημονίων χωρίς πανδημία.

»Εσείς μέχρι το Μαρτη του 2020 ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ (αντίθετα κλείσατε και 13 και έφτασε το νούμερο στα 555 γιατί κάνατε ρουσφέτια μετακινήσεων νοσηλευτών από ΜΕΘ σε αλλά τμήματα.)

»Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κρεββατια πολυδύναμων ΜΕΘ που ανοίξατε μετά από ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ χωρίς μνημόνια και χωρίς δημοσιονομικούς κοφτές, είναι περίπου 180 κλινες που είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τα εξης:

»-45 κρεββατια που υπήρχαν έτοιμα ως Εξοπλισμος από εμάς αλλα δεν είχαμε προλάβει να τα ανοίξουμε

»-50 κρεββατια από τη δωρεά της Βουλης

»-περίπου 80-85 κλινες από ΔΩΡΕΕΣ ιδιωτών (πχ Ιδρυμα Νιαρχος ,Ελλάδα 2021,κλπ)

»ΑΥΤΑ τα κρεββατια τα ανοίξατε χωρίς το επαρκές προσωπικό αλλα κυριως με μετακινήσεις προσωπικου και γιατρών και νοσηλευτικού και λίγες προσλήψεις επικουρικού!

»ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ 1200-1300-1500 κρεββατια ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!

»Για να φτάσετε αυτά τα νούμερα υπολογίζετε τα 280 κρεββατια του ιδιωτικού τομεα και περίπου 300-350 κρεββατια ειδικών μονάδων και ΜΑΦ στα δημόσια νοσοκομεία (καρδιοχειρουργικές, εγκαυμάτων, μετεγχειρητικες κλπ) τα οποία ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ στα κρεββατια των ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΩΝ ΜΕΘ που έμπαιναν στην εφημερία του ΕΚΑΒ, γιατί δεν είχαν ούτε έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν όπως πρέπει τα βαρειά περιστατικά!!!

»Αυτή είναι η αλήθεια Κυριακο Μητσοτακη και αυτό φαίνεται πως ενώ έχεις κάνει το ΕΣΥ, σύστημα μιας νόσου χωρίς βαρειά χειρουργεία και τακτικές εισαγωγές ,ο αριθμός των κλινών που ανακοινώνονται κατειλημμένες δεν ξεπερνούν το νούμερο 700 όταν κάθε ημέρα πεθαίνουν 80 και 100 άνθρωποι !!!

»Αυτή είναι η αλήθεια Κυριακο Μητσοτακη και φαίνεται από τη λίστα του ΕΚΑΒ που από το Σεπτέμβρη του 2020 μέχρι σήμερα (με εξαίρεση τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες του 2021 ) ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 80 ΜΕΧΡΙ 180 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕΘ !!

Αυτή είναι η αλήθεια Κυριακο και Μητσοτακη και φάνηκε από τη μελέτη Τσιοδρα-Λύτρα που ΑΠΕΔΕΙΞΕ πως 12.500 νεκροί από τους σχεδόν 20.000 που φτάσαμε πλέον, ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ!!!!!

»Γι αυτήν την κατάσταση είσαι πολιτικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και ΥΠΟΛΟΓΟΣ εσυ και μόνο εσυ!

»Η αλήθεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!

»ΥΓ .Τελικά τη μελέτη ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΕΣ;;;;;».

Σχετικά άρθρα