Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύρα: Με δύο ημέρες καθυστέρηση βγήκαν να πουν ότι δεν ήξεραν τίποτα

ΣΥΡΙΖΑ για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύρα: Με δύο ημέρες καθυστέρηση βγήκαν να πουν ότι δεν ήξεραν τίποτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Οικονόμου, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Τσιόδρας,

Ισοπεδωτική αντεπίθεση εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος στην κυβέρνηση και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου που ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός, όπως και κανένας άλλος στο Μαξίμου, δεν είχε γνώση της μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα.

«Μπροστά στον πανικό για να καλύψουν τον κ. Μητσοτάκη συνεχίζουν τα ψέματα», τιτλοφορεί τη δήλωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος και συνεχίζει:

«Ο κ. Οικονόμου με δυο μέρες καθυστέρηση βγήκε σήμερα να πει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε την μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα, η οποία όμως έγινε γνωστό από τον κ. Λύτρα παραδόθηκε “σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο ανώτατο επίπεδο”.

»Η αξιοπιστία του φαίνεται όταν ταυτόχρονα λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης ποτέ δεν υποστήριξε ότι είναι το ίδιο να είσαι εντός και εκτός ΜΕΘ. 

»Μπροστά στον πανικό τους για να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες Μητσοτάκη συνεχίζουν τα ψέματα και υποστηρίζουν ότι ο Σύμβουλος του πρωθυπουργού και επικεφαλής της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την πανδημία απέκρυψε μια τόσο σημαντική μελέτη.

»Ψεύτες και επικίνδυνοι».

Σχετικά άρθρα