Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: Δεν έδωσε ο Σαμαράς το “δαχτυλίδι” στον Βορίδη

Άδωνις: Δεν έδωσε ο Σαμαράς το “δαχτυλίδι” στον Βορίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Σαμαράς, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Για δεύτερη ημέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ότι τον έβγαλαν από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, στην συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, και ότι αυτό ήταν δικιά του επιλογή.

«Εμένα δεν με κατήργησε κάνεις. Θα είμαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στον προϋπολογισμό” τόνισε για άλλη μια φορά στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Όσον αφορά τον θόρυβο που ξέσπασε, και τα σενάρια που ακολούθησαν, με την αντικατάσταση του Αντώνη Σαμαρά από τον Μάκη Βορίδη, στην έναρξη της συζήτησης στην Βουλή και ότι αυτό ισοδυναμεί με το “δαχτυλίδι” της διαδοχής στην Νέα Δημοκρατία, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Ήταν μια επιλογή του Πρωθυπουργού ο ορισμός Βορίδη. Όλα τα αλλά είναι παραπολιτική”.

Ο κύριος Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega, είπε ακόμη ότι ο Πάνος Σκουρλέτης θέλει να τον φιμώσει γιατί αναδεικνύει θέματα που πονάνε τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως η επίθεση του διευθυντή του Ραδιοσταθμού στο Κόκκινο Κώστα Αρβανίτη εναντίον των απεργών- τεχνικών του σταθμού ιδιοκτησίας του ΣΥΡΙΖΑ (Στο Κόκκινο).

Σχετικά άρθρα