Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με τη μάσκα κάτω από τη μύτη έκανε «αυτοψία» ο Στυλιανίδης – Τη φωτογραφία ανάρτησε ο ίδιος

Με τη μάσκα κάτω από τη μύτη έκανε «αυτοψία» ο Στυλιανίδης – Τη φωτογραφία ανάρτησε ο ίδιος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιτωλοακαρνανία, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης,

Με τη μάσκα προκλητικά κάτω από τη μύτη ο Χρήστος Στυλιανίδης έκανε «αυτοψία» στην Αιτωλοακαρνανία. Είναι αυτή εικόνα υπουργού κυβέρνησης που «πασχίζει» για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και των θεωριών συνωμοσίας;

Να τον χαίρεστε τον σημιτάνθρωπο της Κύπρου, που τον φέρατε να «σώσει» την Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι τη φωτογραφία με τη μάσκα κάτω από τη μύτη, ανάρτησε ο ίδιος στο Twitter. Τόσο πανέξυπνος.

Στην Αιτωλοακαρνανία μετέβη την Κυριακή ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή Συντονισμού της ΓΓΠΠ, Φοίβο Θεοδώρου, όπου πραγματοποιήθηκε αυτοψία, με τη μάσκα κάτω από τη μύτη, στις περιοχές που έπληξε η χθεσινή κακοκαιρία.

Παρών στην αυτοψία, καθώς και στη σύσκεψη που ακολούθησε, ήταν και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός.

Όπως καταλάβατε, όλοι οι άσχετοι μαζεύτηκαν και πήγαν να κάνουν αυτοψία.

Ο υπουργός με τη μάσκα κάτω από τη μύτη είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Δήμαρχο Μεσολογγίου, Κωνσταντίνο Λύρο, καθώς και όλους τους συναρμόδιους τοπικούς φορείς και ενημερώθηκε διεξοδικά για τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Επισκέφθηκε επίσης τη γέφυρα στον ποταμό Εύηνο, η οποία υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ στη συνέχεια προήδρευσε ευρείας σύσκεψης με συμμετοχή όλων των παραπάνω στην έδρα της Αντιπεριφέρειας.

Στη σύσκεψη μετείχαν, επίσης, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάννα Καλογήρου, οι Αντιπεριφερειάρχες Αθανάσιος Μαυρομμάτης και Μαρία Σαλμά, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, Γεώργιος Αποστολάκης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γεώργιος Κατσούλας, ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλειος Γκίζας και ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας.

Ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε σε σχετικές δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας:

«Με εντολή και του Πρωθυπουργού [σ.σ. ο πρωθυπουργός ξέρει ότι κυκλοφορούσε το αστέρι του με τη μάσκα κάτω από τη μύτη;], κυβερνητικό κλιμάκιο μετέβη άμεσα στην περιοχή, με δική μου συμμετοχή, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Περιφερειάρχη, του Δημάρχου».

Γιατί μόνο τόσοι; Άλλους άσχετους δεν βρήκατε να πάρετε μαζί σας; Με τη μάσκα κάτω από τη μύτη! Σαν δεν ντρέπεσαι θρασύτατε, πήγες να κάνεις κι αυτοψία.

Σχετικά άρθρα