Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέος ρόλος για τη Ντόρα Μπακογιάννη – Ποια καθήκοντα αναλαμβάνει

Νέος ρόλος για τη Ντόρα Μπακογιάννη – Ποια καθήκοντα αναλαμβάνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, τα οποία της ανέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό που της ζήτησε είναι να αποτελέσει επί της ουσίας τον σύνδεσμο μεταξύ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου «να επιλύονται ταχύτερα τα ζητήματα που αφορούν τους δύο πόλους και να διορθώνονται άμεσα οι τυχόν παραφωνίες που μπορεί να υπάρξουν» όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

Η κ. Μπακογιάννη θα βρίσκεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή και θα συνομιλεί με τους συναδέλφους της από το κυβερνών κόμμα για τα προβλήματα της κάθε περιοχής και ακολούθως θα μεταφέρει τα αιτήματα που τυχόν υπάρχουν στον κ. Μητσοτάκη, για να βελτιωθεί η κατάσταση σε σειρά ζητημάτων που ταλανίζουν την περιφέρεια, κάτι που εν πολλοίς μέχρι σήμερα έπραττε ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης που συνομιλούσε πολύ συχνά με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Παράλληλα η κ. Μπακογιάννη θα έχει άμεση συνεργασία με τον διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Μιχάλη Μπεκίρη και τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Γιάννη Μπούγα.

Σχετικά άρθρα