Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φλώρος συναντήθηκε με Ελληνοαμερικανούς γερουσιαστές

Ο Φλώρος συναντήθηκε με Ελληνοαμερικανούς γερουσιαστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Ανδρέας Μποργκέας, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Λου Ραπτάκης, Στέφανος Παππάς, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) Γερουσιαστή του Ρόουντ Άιλαντ κ. Λεωνίδα Ραπτάκη (Leonidas P. Raptakis) καθώς και τα μέλη της, Γερουσιαστές του Ουαϊόμινγκ κ. Στέφανο Παππά (Stephan Pappas) και της Καλιφόρνια κ. Ανδρέα Μπόργκεα (Andreas Borgeas).

Κατά την διάρκεια της συνάντησης και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις διεθνείς εξελίξεις καθώς και στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική συνεργασία Ελλάδος – ΗΠΑ στο πλαίσιο της επικαιροποιημένης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας [Mutual Defence Cooperation Agreement (MDCA)] και της συνεχούς εμβάθυνσης των σχέσεων των δύο χωρών στον στρατιωτικό τομέα, που ενισχύει τον ρόλο και τις κοινές τους προσπάθειες για την προαγωγή της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή και πέραν αυτής.

Σχετικά άρθρα