Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εφοπλιστές και μεγαλοεκδότες «καρφώνει» ο Δραγασάκης

Εφοπλιστές και μεγαλοεκδότες «καρφώνει» ο Δραγασάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Σταμάτης, Ελληνική Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, Ψήφος Εμπιστοσύνης,

Σφοδρή επίθεση με το… καλημέρα επιφύλασσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης κατά την έναρξη της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Ο κ. Δραγασάκης από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για επιχειρηματικά συμφέροντα που καθορίζουν εν πολλοίς το έργο και τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε εφοπλιστικά και εκδοτικά συμφέροντα που με ένα απλό τηλεφώνημα προβαίνουν σε αλλαγές και παρεμβάσεις σε νόμους. Τα όσα κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο κ. Δραγασάκης προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις στα κυβερνητικά έδρανα, με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη κάνοντας λόγο για συκοφαντίες να προκαλεί το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει με ονόματα.

Σε απάντηση προς τον κ. Σταμάτη, ο Γιάννης Δραγασάκης επιφυλάχθηκε να αναφερθεί σε ονόματα, ενώ παρέπεμψε τα μέλη της κυβέρνησης να ανατρέξουν σε τροπολογίες που έχουν περάσει από τη Βουλή στο πρόσφατο παρελθόν και φέρουν τις υπογραφές του πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκου.

Σχετικά άρθρα