Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φραγκογιάννης ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας-Λιβύης

Ο Φραγκογιάννης ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας-Λιβύης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Αμανατίδης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Κώστας Φραγκογιάννης, Λιβύη, Υπουργείο Εξωτερικών,

Για τις τελευταίες εξελίξεις στις διμερείς σχέσεις της Ελλάδας με τη Λιβύη, με έμφαση στις πρωτοβουλίες της οικονομικής διπλωματίας, ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας–Λιβύης ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια κ. Κώστας Φραγκογιάννης, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας και Βουλευτής Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Αμανατίδης και ο βουλευτής Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Χατζηδάκης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε την ενημέρωση από τον κ. Φραγκογιάννη, επιβεβαιώθηκε το έντονο ενδιαφέρον της Ελλάδας για τη σταθεροποίηση, την ανάπτυξη και την ευημερία της Λιβύης, με τον κ. υφυπουργό να τονίζει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει προς αυτή την κατεύθυνση η Ελλάδα, πολιτικά και οικονομικά.

Σχετικά άρθρα