Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Nοσοκομειακοί γιατροί: Αθλιότητες Παπαδημητρίου για τις ΜΕΘ – Κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά

Nοσοκομειακοί γιατροί: Αθλιότητες Παπαδημητρίου για τις ΜΕΘ – Κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιατροί ΕΣΥ, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Μπάμπης Παπαδημητρίου, Νέα Δημοκρατία, Νοσοκομειακοί Γιατροί,

Για κλείσιμο του ματιού στην ακροδεξιά και σε ομάδες «αντιδιασωληνωτών» – αντιεμβολιαστών εγκαλεί τον Μπάμπη Παπαδημητρίου η ΟΕΝΓΕ με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ που χαρακτήρισε ψευδοπρόβλημα τις διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ.

Στο πλαίσιο αυτό η ΟΕΝΓΕ κάνει λόγο για χυδαία και σκόπιμη συκοφάντηση των νοσοκομειακών γιατρών προκειμένου να συγκαλυφθούν οι κυβερνητικές ευθύνες για την έλλειψη σε ΜΕΘ καθώς και άρνηση της επιστήμης και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Θάνο Πλεύρη να πάρουν θέση για τα λεγόμενα του κ. Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ έχει ως εξής:

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή πως 1. η παραμονή εκτός ΜΕΘ βαρέως πασχόντων διασωληνωμένων μηχανικά αεριζόμενων ασθενών είναι δήθεν επιλογή των θεραπόντων ιατρών και πως 2. η εισαγωγή ασθενούς στην ΜΕΘ σημαίνει απώλεια κάθε ελπίδας και παράδοση από τον γιατρό του ασθενούς στα χέρια του Θεού.

»Έτσι κλιμακώνοντας μέχρι τα άκρα πρόσφατες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου, προσπάθησε να μεταφορτώσει στους νοσοκομειακούς γιατρούς τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες και ταυτόχρονα έκλεισε κι αυτός πονηρά το μάτι σε ακροδεξιές ομάδες «αντιδιασωληνωτών» – αντιεμβολιαστών.

»Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη να πάρουν επιτέλους δημόσια θέση γι’ αυτές τις αθλιότητες.

»Δηλώνουμε πως θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για να πέσει στο κενό η χυδαία σκόπιμη συκοφάντηση των νοσοκομειακών γιατρών και η άρνηση της επιστήμης».

Σχετικά άρθρα