Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θράσος Τσελίκ: Επιτίθεται στην Ελλάδα για το προσφυγικό όταν οι Τούρκοι έχουν πυροβολήσει και σκοτώσει 502 Σύρους πρόσφυγες

Θράσος Τσελίκ: Επιτίθεται στην Ελλάδα για το προσφυγικό όταν οι Τούρκοι έχουν πυροβολήσει και σκοτώσει 502 Σύρους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ομέρ Τσελίκ, Πρόσφυγες, Τουρκία,

Παραλήρημα για άλλη μια φορά από τον Ομέρ Τσελίκ κατά της Ελλάδας και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος AKP του Ερντογάν ανέφερε ότι «ο Μητσοτάκης έχει πει επανειλημμένα αναληθή πράγματα για τους πρόσφυγες και έχει συκοφαντήσει επανειλημμένα την Τουρκία».

Υπογράμμισε ότι γίνεται δίωξη των προσφύγων από την ελληνική πλευρά αλλά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο Τσελίκ υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά την Ολλανδή δημοσιογράφο για τη συνέντευξη Τύπου στο Μαξίμου λέγοντας ότι «δέχθηκε πολλές απειλές» στην Ελλάδα.

«Όλα αυτά συνέβησαν σε μια χώρα της ΕΕ.

»Σιωπούν για τις διώξεις των προσφύγων και τις απειλές στους δημοσιογράφους στην Ελλάδα» ισχυρίστηκε, την ώρα που δεκάδες δημοσιογράφοι, και χιλιάδες άνθρωποι είναι αδίκως στις τουρκικές φυλακές και οι Τούρκοι συνοριοφύλακες έχουν σκοτώσει εκατοντάδες πρόσφυγες στα σύνορα με τη Συρία.

Σχετικά άρθρα