Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση Βαρβιτσιώτη και Φραγκογιάννη με τον Ρώσο πρεσβευτή

Συνάντηση Βαρβιτσιώτη και Φραγκογιάννη με τον Ρώσο πρεσβευτή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντρέι Μάσλοφ, Διπλωματικό Σώμα, Κώστας Φραγκογιάννης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ρωσία, Ρωσική Πρεσβεία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, είχε την Τετάρτη συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοφ, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε τόσο η επικείμενη επίσκεψη του κ. Βαρβιτσιώτη στη Μόσχα (29 και 30 Νοεμβρίου), όσο και η προετοιμασία εκείνης του Πρωθυπουργού στις 8 Δεκεμβρίου.

Κατά την επίσκεψή του στη ρωσική πρωτεύουσα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα συμπροεδρεύσει της 13ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας – Ρωσίας, ενώ θα έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Αλεξάντρ Γκρουσκό.

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι ιστορικοί δεσμοί Ελλάδας – Ρωσίας αλλά και η βούληση για περαιτέρω συνεργασία σε μια σειρά από τομείς, όπως οι επενδύσεις, η ενέργεια, οι μεταφορές, ο τουρισμός και η διαπεριφερειακή συνεργασία.

Σχετικά άρθρα