Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπίστης υπερασπίζεται τον Παπανδρέου

Ο Μπίστης υπερασπίζεται τον Παπανδρέου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Μπίστης, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Για «όργιο ενορχηστρωμένων παρεμβάσεων» κατά του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής κάνει λόγο ο Νίκος Μπίστης, πρώην μέλος της κυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και νυν συνεργαζόμενο στέλεχος με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Με ανάρτησή του στο Facebook o Μπίστης αναφέρει πως «από τον Αλιβιζάτο μέχρι τον Μπέο, με ενδιάμεσους τον Πρετεντέρη, την Γιαννακά, την Παναγιωταρέα και άλλους της ιδίας κοπής, επιδίδονται συστηματικά στην δολοφονία χαρακτήρα του Γιώργου Παπανδρέου».

Ειδικότερα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν αναμειγνυόμαστε στο ελάχιστο στις διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ.

»Εξάλλου όλοι οι υποψήφιοι αποκλείουν συνεργασία μαζί μας.

»Από την άλλη, όμως πλευρά ένα όργιο ενορχηστρωμένων παρεμβάσεων είναι σε εξέλιξη.

»Από τον Αλιβιζάτο μέχρι τον Μπέο, με ενδιάμεσους τον Πρετεντέρη, την Γιαννακά, την Παναγιωταρέα και άλλους της ιδίας κοπής, επιδίδονται συστηματικά στην δολοφονία χαρακτήρα του Γιώργου Παπανδρέου.

»Σαν κάτι να φοβούνται, που ενοποιεί “σοβαρούς” και χυδαίους».

Ο κ. Μπίστης ανήκει στους εκσυγχρονιστές «γεφυροποιούς» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήτοι στα εκσυγχρονιστικά στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και έχουν συγκροτήσει την «Γέφυρα» με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ και ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου σε χθεσινή του ανακοίνωση αναφέρει πως «την τελευταία περίοδο πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της δεξιάς.

»Με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της παράταξής μας και ιδιαιτέρως εναντίον μου, καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων, είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της παράταξής μας συνολικά.

»Συγκεκριμένα δημοσιεύματα επιχειρούν να καλλιεργήσουν την άποψη ότι η άνοδος που εμφανίζει το Κίνημα Αλλαγής στις έρευνες, είναι παροδική. Η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής όχι μόνον είναι πασιφανής, αλλά και θα συνεχίσει ακόμη περισσότερο αυξανόμενη, όπως προκύπτει και από την ανταπόκριση και τη στάση των συμπολιτών μας στις περιοδείες και τις επαφές των υποψηφίων για την προεδρία του κινήματός μας».

Σχετικά άρθρα