Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πανικό ο Λοβέρδος άφησε το τένις και έπιασε τις θεωρίες συνωμοσίας – Θέλουν να τον «τελειώσουν» οι ΠΑΣΟΚοι του ΣΥΡΙΖΑ;

Σε πανικό ο Λοβέρδος άφησε το τένις και έπιασε τις θεωρίες συνωμοσίας – Θέλουν να τον «τελειώσουν» οι ΠΑΣΟΚοι του ΣΥΡΙΖΑ;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση ΣΥΡΙΖΑίων στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, για να μην εκλεγώ πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής», υποστήριξε σε μία θεωρία συνωμοσίας ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο τενίστας φίλος του Άδωνι, εννοώντας προφανώς τους ΠΑΣΟΚογενείς που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είναι ένα 30% του εκλογικού σώματος, είναι ανδρεοπαπανδρεϊκοί και τους Λοβέρδους τους έχουν για τα… θελήματα.

«Τους απαντώ», συνέχισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο αρχηγός του Καρανικόλα, «ακόμα καλύτερο να το επιχειρήσουν, αφού αυτό θα σημαίνει μεγαλύτερη προσέλευση.

»Και στην εσωκομματική μάχη του 2007 έρχονταν από άλλο κόμμα να μας επιλέξουν τον αρχηγό και τότε επίσης λέγαμε ότι αφού έρχονται στην κάλπη μας, είναι στο χέρι μας να τους κερδίσουμε και για μετά» είπε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΤ.

Εμάς πάλι μας λένε ότι θα οργανωθεί μαζική προσέλευση ΟΝΝΕΔιτών να ψηφίσουν Λοβέρδο και Καρανικόλα.

Έτσι ακούγεται. Μαζική προσέλευση δεξιών για να ψηφίσουν τον Ανδρέα Λοβέρδο για να συγκυβερνήσει με τον Μητσοτάκη. Έτσι ακούγεται.

Τι απάντησε ο Λοβέρδος για τη συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο σύμπραξης μετά τις εθνικές εκλογές, διευκρίνισε πως δεν υπάρχει πρόταση για «συγκυβέρνηση από τα δεξιά» [εάν υπήρχε;] και ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «θα την κάψει την απλή αναλογική», δηλαδή θα πάει κατευθείαν σε δεύτερες εκλογές.

«Μόνο ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα συμπράξω με τον κ. Μητσοτάκη.

»Κανείς από τους 6 υποψήφιους δεν το έχουμε θέσει [στο φυλάνε έκπληξη χαζούλη οι άλλοι].

»Υπάρχει πρόταση για συνεργασία από τα Αριστερά, από τον κ. Τσίπρα.

»Πρώτος του είπε όχι ο κ. Κουτσούμπας, μετά ο κ. Βαρουφάκης, αλλά εμείς δεν είμαστε διασώστες, ούτε δεκανίκι» σημείωσε.

Εσύ Ανδρέα Λοβέρδο είσαι ο αρχηγός του Καρανικόλα. Αυτό τα λέει όλα.

Σχετικά άρθρα