Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΜέΡΑ25 για επίθεση ΜΑΤ σε πυροσβέστες: Ξετσίπωτη, επικίνδυνη και κυνική η Μητσοτάκης Α.Ε.

ΜέΡΑ25 για επίθεση ΜΑΤ σε πυροσβέστες: Ξετσίπωτη, επικίνδυνη και κυνική η Μητσοτάκης Α.Ε.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Λεωφόρος Κηφισίας, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025, Πυροσβέστης, Πυροσβεστική Υπηρεσία,

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και από το ΜέΡΑ25 για την επίθεση τωγ ΜΑΤ σε πυροσβέστες που διαδήλωναν με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη να κάνει λόγο για μια «Μητσοτάκης Α.Ε.» που είναι «ξετσίπωτη, επικίνδυνη και κυνική».

«Η Κυβέρνηση σήμερα αφού έβρεχε με Αύρες -σαν αυτές που δεν έστειλε το καλοκαίρι για να σβήσει τις φωτιές στη χώρα- τους πυροσβέστες -που δεν προσέλαβε επίσης το καλοκαίρι και αρνείται να μονιμοποιήσει τώρα για να αντιμετωπίζουν τις πυρκαγιές-, τους επιτέθηκε βίαια με τα ΜΑΤ για να διαλύσει την ειρηνικότατη συγκέντρωσή τους.

»Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελίες των ίδιων των εποχικών πυροσβεστών, αποτέλεσμα αυτής της βίαιης επίθεσης των ομάδων καταστολής του κ. Μητσοτάκη και του κ. Θεοδωρικάκου, ήταν ο ακρωτηριασμός του δαχτύλου ενός πυροσβέστη από κροτίδα των ΜΑΤ.

»Τόσο ξετσίπωτη, επικίνδυνη και κυνική είναι η Μητσοτάκης Α.Ε.».

Σχετικά άρθρα