Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΜέΡΑ25: «Αλαζόνας, αμετανόητος και επικίνδυνος» ο κ. Μητσοτάκης

ΜέΡΑ25: «Αλαζόνας, αμετανόητος και επικίνδυνος» ο κ. Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025,

«Αλαζόνα, αμετανόητο και επικίνδυνο» χαρακτηρίζει το ΜεΡΑ 25 τον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας την αποψινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στο ΜEGA και ειδικότερα την αναφορά του στο θάνατο του νεαρού στο Πέραμα από αστυνομικά πυρά.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «ένας αλαζόνας, επικίνδυνος και αμετανόητος πρωθυπουργός, που όχι μόνο δεν μετανιώνει για τα εγκλήματα του, αλλά αντιθέτως επιχαίρει και χαιρετίζει και τα εγκλήματα και των άλλων, πρέπει να φύγει με την λαϊκή συστράτευση των πολιτών απέναντι σε αυτόν και την ολιγαρχία που απροκάλυπτα, ξεδιάντροπα και κυνικά υπηρετεί».

Το ΜεΡΑ 25, τονίζει επίσης ότι «ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι η εκκλησία διαφέρει από το μικρομάγαζο ως προς τα μέτρα για την πανδημία, στο γεγονός ότι στην πρώτη δεν υπάρχει κάποιος στην πόρτα λες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα για “πορτιέρη”.

»Και ότι το ΕΣΥ μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τους υγειονομικούς σε αναστολή, αλλά τα σώματα ασφαλείας όχι».

Το ΜεΡΑ 25 αναφέρει στην ανακοίνωσή του ακόμη για τον πρωθυπουργό, ότι «μας θύμισε πως η κυβέρνησή του είναι με τους “νοικοκυραίους” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

»Προφανώς δεν εννοεί τους νοικοκύρηδες, δηλαδή τα νοικοκυριά και τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που στενάζουν από την ακρίβεια και τον αθέμιτο ανταγωνισμό των μεγάλων, που η Μητσοτάκης Α.Ε. επιτρέπει και θεσμοθετεί.

»Είναι προφανές πως εννοεί όσους επιχαίρουν με την στρατιωτικοποιημένη ΕΛ.ΑΣ. και την φονική της δράση».

Σχετικά άρθρα