Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aντιμέτωπος με σκληρό πειθαρχικό έλεγχο ο φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης

Aντιμέτωπος με σκληρό πειθαρχικό έλεγχο ο φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, Ηλίας Κασιδιάρης, Ναζί, Νεοναζί, Σοφία Νικολάου, Φυλακές Διαβατών, Χρυσή Αυγή,

Aντιμέτωπος με πειθαρχικό έλεγχο βρίσκεται ο βαρυποινίτης χρυσαυγίτης, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς φέρεται να παραβίασε απόφαση, που αφορούσε στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του, ενώ στο στόχαστρο θα βρεθούν και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στις 7 Οκτωβρίου είχε αποφασιστεί, ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να επικοινωνεί από το τηλέφωνο των φυλακών Διαβατών, όπου εκτίει την ποινή του, μόνο με την οικογένεια του και αυτό για αυστηρά οικογενειακά θέματα.

Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί, γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο των φυλακών για να μεταφέρει διαγγέλματα μίσους μέσω ομοϊδεατών του.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στις 24 Οκτωβρίου παραβίασε αυτήν την απόφαση και μετά από εντολή της γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, είναι αντιμέτωπος με σκληρό πειθαρχικό έλεγχο.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει, πως αυτός ο πειθαρχικός έλεγχος ενδέχεται να φτάσει μέχρι και στην απαγόρευση όλων των επικοινωνιών, ακόμα και στην αλλαγή κελιού.

Η έρευνα θα επεκταθεί και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους καθώς, όπως μετέδωσε το Open, ήταν δικό τους μέλημα να βρίσκονται δίπλα στον Ηλία Κασιδιάρη όταν εκείνος πραγματοποιεί τις επικοινωνίες του και να τις διακόπτουν όταν σε αυτές καταγράφονται διαγγέλματα μίσους.

Σχετικά άρθρα