Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ Γιόσι Αμράνι στην Καστοριά – Είδε την παρέλαση, έκανε κρουαζιέρα στη λίμνη

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ Γιόσι Αμράνι στην Καστοριά – Είδε την παρέλαση, έκανε κρουαζιέρα στη λίμνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 28η Οκτωβρίου, Γιόσι Αμράνι, Διπλωματικό Σώμα, Δυτική Μακεδονία, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία, Καστοριά, Νέα Δημοκρατία, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Αθήνα, Γιόσι Αμράνι, επισκέφθηκε την Καστοριά και ξεναγήθηκε στην όμορφη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας από την τοπική βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υπουργό, Ολυμπία Τελιγιορίδου (κεντρική φωτογραφία).

Η κα. Τελιγιορίδου είναι μέλος σε πολλές επιτροπές της Βουλής που ασχολούνται με τα εθνικά θέματα, όπως της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων των Παρευξείνιων Χωρών (PABSEC), ενώ έχει διατελέσει μέλος στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων.

Να σημειωθεί ότι η κα. Τελιγιορίδου είναι γραμματέας της κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός πρεσβευτής έφτασε στην Καστοριά την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου.

Ανήμερα της εθνικής επετείου παρακολούθησε την τοπική παρέλαση.

Ο Ισραηλινός διπλωμάτης ήταν καλεσμένος της Ολυμπίας Τελιγιορίδου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ζήση Τζηκαλάγια.

Το βράδυ οι Έλληνες βουλευτές παρέα με τον κ. Αμράνι περπάτησαν στην πόλη και δείπνησαν σε εστιατόριο της Καστοριάς.

Την επομένη, την Παρασκευή, ο Ισραηλινός πρεσβευτής απόλαυσε μία κρουαζιέρα στη λίμνη της Καστοριάς πριν επιστρέψει στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα