Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Η αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει τέλος» – Τέλος η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων

«Η αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει τέλος» – Τέλος η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνεργοι, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Νίκος Παππάς, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης,

«Η αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει τέλος», δηλώνουν ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης, με αφορμή την κατάργηση της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων στα ΜΜΜ.

«Τέλος έβαλε η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε), μαζί με την Κυβέρνηση της Ν.Δ., στη δωρεάν μετακίνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, στους εγγεγραμμένους ανέργους στον ΟΑΕΔ από την περιφέρεια, ενώ το προνόμιο διατηρούν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών.

»Αυτό απλά σημαίνει, ότι άνεργοι, που πρέπει να έρθουν στην Αθήνα από άλλα μέρη της Ελλάδας είτε για δουλειά είτε κυρίως για θέματα υγείας, στα νοσοκομεία κυρίως της πόλης, να μην έχουν τη δυνατότητα της δωρεάν μετακίνησης.

»Για να έχει δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ της Αθήνας, θα πρέπει ο άνεργος να αλλάξει την εγγραφή του, από τον ΟΑΕΔ της περιοχής του στον ΟΑΕΔ της Αθήνας, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχει έναν λογαριασμό μόνιμης κατοικίας στο όνομα του, πράγμα σχεδόν αδύνατο. Δηλαδή φαύλος κύκλος!

»Δεν υπάρχει πρωτοβουλία αυτής της κυβέρνησης, που να μην δείχνει την αναλγησία της απέναντι στους περισσότερο αδύναμους συμπολίτες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα