Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ – Μητσοτάκης: Να πούμε όχι σε όλους τους νέους διχασμούς

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ – Μητσοτάκης: Να πούμε όχι σε όλους τους νέους διχασμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Για μία γιορτή της Δημοκρατίας έκανε λόγο κατά την επίσκεψη του στο Λαύριο και στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές του κυβερνώντος κόμματος την Κυριακή.

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα.

»Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη, και αυτό το οφείλουμε σε εσάς.

»Αύριο είναι μία γιορτή Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στην πολύ μεγάλη συμμετοχή που θα έχουν οι αυριανές διαδικασίες σημειώνοντας ότι θα ψηφίσουν 135.000 μέλη.

«Θέλω, επίσης, να επισημάνω ότι άνω των 30% των συμπολιτών μας που ενεγράφησαν στη Νέα Δημοκρατία για να ψηφίσουν σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές είναι νέα μέλη που για πρώτη φορά ταυτίστηκαν και επίσημα με την παράταξή μας.

»Θα θυμάστε ότι όταν με τιμήσατε και με εκλέξατε Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιανουάριο του 2016, είχα δεσμευτεί ότι η Νέα Δημοκρατία θα ανανεωθεί, θα μεγαλώσει, θα διευρυνθεί, αλλά θα κρατήσει πάντα ζωντανές και επίκαιρες τις αξίες της με σημείο αναφοράς τον ιδρυτή μας, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή».

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία να επισημάνει πως: «αποδεικνύουμε ότι και τώρα που ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας, ότι μπορούμε να κρατάμε ζωντανές τις κομματικές μας οργανώσεις.

»Οι κομματικές οργανώσεις είναι το νήμα το οποίο συνδέει την Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα με την κοινωνία.

»Δεν θα κουραστώ να το λέω ότι ζητώ πραγματικά απ’ όλα τα στελέχη μας, από τους Υπουργούς μας, από τους βουλευτές μας, να δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό και την προσοχή στις κομματικές μας οργανώσεις.

»Δεν σας ζητάμε να είστε μόνο παρόντες την ώρα των εκλογών.

»Σας θέλουμε παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας.

»Διότι σας διαβεβαιώνω ότι ένα κόμμα λαϊκό και ζυμωμένο μέσα στην πραγματική κοινωνία πρέπει μονίμως να παίρνει ερεθίσματα από την πραγματική κοινωνία για να μπορεί να βελτιώνει τις πολιτικές του κάθε μέρα.

»Εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε τη ζωή όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων καλύτερη».

Ο Πρωθυπουργός, παρείχε την διαβεβαίωση, δε ότι:

«Θα συνεχίσουμε ως κυβέρνηση να δουλεύουμε νυχθημερόν για να βελτιώνουμε τη ζωή όλων των πολιτών.

»Θα αποκρούσουμε με όλη τη δύναμη των επιχειρημάτων μας το τοξικό κλίμα το οποίο κάποιοι προσπαθούν και σήμερα να διαμορφώσουν πιστεύοντας ότι η Ελλάδα του 2021 είναι η Ελλάδα του 2011.

»Σας ζητώ να πούμε όχι σε όλους αυτούς τους νέους διχασμούς.

»Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν έχουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα ως χώρα όταν διχάζομαστε, όταν αυξάνουμε υπέρμετρα τη θερμοκρασία του πολιτικού διαλόγου.

»Θα εξακολουθούμε να μιλάμε με επιχειρήματα, να παρουσιάζουμε το πλούσιο κυβερνητικό μας έργο και να συνεχίζουμε κάθε μέρα να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας.

»Για να σταθούμε κοντά στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, για να προσφέρουμε στα παιδιά μας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και ευκαιρίες μετά το πανεπιστήμιο.

»Για να βελτιώσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, για να κάνουμε πράξη την πράσινη μετάβαση και να προστατεύσουμε αυτό το Φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον μας».

Σχετικά άρθρα