Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: Πριν αποχωρήσω από το υπ. Ανάπτυξης θα λειτουργούν και τα τρία ναυπηγεία

Άδωνις: Πριν αποχωρήσω από το υπ. Ανάπτυξης θα λειτουργούν και τα τρία ναυπηγεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ναυπηγεία, Ναυπηγεία Ελευσίνας, Πάνος Ξενοκώστας, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,

Μπορεί να μην κατάφερε να χτίσει τίποτα στο Ελληνικό αλλά υπόσχεται ότι θα τα καταφέρει με τα Ναυπηγεία. Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναφορά στη η συμφωνία που επετεύχθη για την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας μέσω της εισόδου του ιταλικού ομίλου Fincantieri στο νέο σχήμα της Οnex Shipyards του επιχειρηματία κ. Πάνου Ξενοκώστα, έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς την «ιστορικής σημασίας για τη χώρα αλλά και για τους εργαζόμενους».

Όπως είπε, «πετύχαμε ιστορική συμφωνία καθώς ο μεγαλύτερος όμιλος στην Ευρώπη αποφάσισε να συμπράξει συνεταιρισμό με την εταιρεία ONEX για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας.

»Στόχος είναι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου να έχει κατατεθεί η πρόταση στο δικαστήριο ώστε από άνοιξη αν η ελληνική Δικαιοσύνη το εγκρίνει να προχωρήσει η εφαρμογή του με καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους και επενδύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν φτάσαμε στο Υπουργείο με τον κ. Παπαθάναση βρήκαμε τρία ναυπηγεία κλειστά εδώ και δεκαετίες.

»Όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσουμε, θα έχουμε τρία ναυπηγεία που λειτουργούν.

»Αυτή την Ελλάδα ονειρευόμαστε. Η Ελλάδα των επενδύσεων, της εργασίας, της παραγωγής.

»Είναι από μόνη της η είδηση, μια πολύ μεγάλη ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία, στους εργαζόμενους και στον ελληνικό λαό».

Σχετικά άρθρα