Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Βγήκε ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στον Μητσοτάκη

Πολάκης: Βγήκε ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Τσιόδρας,

Ευθύνες και στον καθηγητή λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα για τους 15.500 νεκρούς από την πανδημία ρίχνει με ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αφορμή η επανεμφάνιση του Δημήτρη Τσιόδρα στην τηλεόραση αναλύοντας έρευνα για την πανδημία.

«Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτωσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!!!!», γράφει ο Παύλος Πολάκης προσθέτοντας πως δεν έφεραν τα μονοκλωνικά αντισώματα για να είχαμε γλυτώσει τους μισούς νεκρούς.

«Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει ναμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!

»Αλλά δεν φταις εσύ…… άλλοι φταίνε…», προσθέτει.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό!!

»Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!!.

»ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!.

»Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!

»Αυτό το ξέρεις καλά ! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης!!.

»Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν

»Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει ναμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!

»Αλλά δεν φταις εσύ…… άλλοι φταίνε…».

Σχετικά άρθρα