Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mόσιαλος: Έχει μεγάλη σημασία η απενοχοποίηση του καρκίνου

Mόσιαλος: Έχει μεγάλη σημασία η απενοχοποίηση του καρκίνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλίας Μόσιαλος, Καρκίνος, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Να μιλάμε ανοιχτά να ενεργούμε προληπτικά και έγκαιρα, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ηλίας Μόσιαλος με αφορμή την περιπέτεια της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο κ. Μόσιαλος σε ανάρτησή του με αφορμή την κατάσταση της υγείας της κ. Μπακογιάννη, στέλνει τόσο τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση, όσο και ένα μήνυμα κοινωνικού χαρακτήρα για τον καρκίνο και την πρόληψη.

Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:

Η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε η ίδια, πρόσφατα διαγνώστηκε, ευτυχώς εγκαίρως, με πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο.

Θα ηθελα να διαβιβάσω τις ειλικρινείς ευχές μου και να της ευχηθώ δύναμη και καλή έκβαση στον αγώνα της.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να αναφερθώ στην σημασία της παρέμβασής της, μέσω της δημοσιοποίησης του προσωπικού ζητήματος υγείας.

Η ιατρική έχει κάνει μεγάλα βήματα και θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερα στον χώρο αυτό τα επόμενα χρόνια.

Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν η απενοχοποίηση του καρκίνου, και πολλές μορφές του μπορούν ήδη να αντιμετωπιστούν με επιτυχία.

Ο καρκίνος είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας. Έχει σημασία να μιλάμε ανοιχτά και να ενεργούμε προληπτικά και έγκαιρα ως πολίτες.

Ταυτόχρονα, η χώρα μας πρέπει επιτέλους να υλοποιήσει ένα σύγχρονο πρόγραμμα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης του καρκίνου.

Σχετικά άρθρα