Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρηστίδης: Γιατί κατεβαίνω για αρχηγός του ΚΙΝΑΛ – Οι δύο λόγοι

Χρηστίδης: Γιατί κατεβαίνω για αρχηγός του ΚΙΝΑΛ – Οι δύο λόγοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης,

Για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής μίλησε ο Παύλος Χρηστίδης και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι, όπως δήλωσε είναι δύο.

Ο πρώτος ότι «η παράταξη χρειάζεται ένα συνολικό restart εκ βάθρων.

»Μια νέα αρχή πολιτική, ηθική, αξιακή, με βάση τη σύνθεση όχι τη διάλυση των προηγουμένων, ως συνέχεια όλων αυτών που έκανε και διαμόρφωσε η Φώφη Γεννηματά με τεράστια προσπάθεια.

»Αυτή την παρακαταθήκη την οποία πρέπει να διαφυλάξουμε όλοι ως κόρη οφθαλμού, για μένα είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτα δομημένη μέσα μου», όπως συγκεκριμένα ανέφερε, μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Ο δεύτερος λόγος τον οποίο επικαλέστηκε ο κ. Χρηστίδης, είναι ότι «υπάρχει η ανάγκη της νέας γενιάς αυθεντικά να εκφραστεί με καθαρό τρόπο απέναντι στις ανισότητες, τα κλειστά συστήματα που δημιουργούν την αίσθηση ότι η πολιτική είναι μία διαδικασία των ελίτ, που αποκλείει τους κανονικούς ανθρώπους».

Για τη σχέση του με τη Φώφη Γεννηματά

Διευκρίνισε ότι δεν ζήτησε «δαχτυλίδι» και πως τέτοιες αντιλήψεις «δεν ταιριάζουν στη Φώφη Γεννηματά και σε εμένα, στον τρόπο με τον οποίο πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα