Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρέμβαση Γ. Παπανδρέου για εκλογές προέδρου ΚΙΝΑΛ – Οι επόμενες κινήσεις του

Παρέμβαση Γ. Παπανδρέου για εκλογές προέδρου ΚΙΝΑΛ – Οι επόμενες κινήσεις του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ,

Όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, σκοπεύει να συναντήσει άμεσα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Μια παρέμβαση με πολλές ερμηνείες καθώς ήδη το ΚΙΝΑΛ έχει εισέλθει σε τροχιά κρίσιμων εξελίξεων με φόντο τη διαδοχή της Φώφης Γεννηματά και τις συνεχείς ανατροπές, σχετικά με το παζλ των υποψηφίων και των συμμάχων τους.

Στελέχη και βουλευτές, μετρούν κάθε ώρα που περνά, διαφορετικά και πυκνά γεγονότα, παρασκηνιακές ίντριγκες και έντονες διαβουλεύσεις, ενώ στα επιτελεία των έξι υποψηφίων έχει σημάνει συναγερμός.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου κρατά μέχρι τώρα κλειστά τα χαρτιά τους, παρόλες τις εισηγήσεις που δέχεται από υποστηριχτές του να μπει και αυτός στην κούρσα της διαδοχής της Φώφης Γεννηματά.

Προς το παρών πάντως αποφάσισε να έχει επαφές με τους 6 υποψήφιους για την ηγεσία (Λοβέρδος, Καστανίδης, Ανδρουλάκης, Κεγκέρογλου, Γερουλάνος και Χρηστίδης) με στόχο προφανώς να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη για την διαδοχή στην ηγεσία.

Οι επαφές του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους είναι σίγουρο πως θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

»Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

»Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

»Γι’ αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά».

Σχετικά άρθρα